marți, 10 ianuarie 2023

MĂNUȘA FERMECATĂ - joc ADP

Jocul MĂNUȘA FERMECATĂ poate fi folosit  în cadrul activităților de dezvoltare personală din grădiniță sau în cadrul domeniului experiențial om și societate, respectiv educație pentru societate. 

Postez mai jos materialele didactice, creație proprie,  pe care le puteți descărca gratuit și folosi în activitățile dumneavoastră, dar nu aveți voie să le distribuiți pe alte pagini sau grupuri, fără acordul meu. Puteți distribui doar linkul cu această pagină. 





















MĂNUȘA PRIETENIEI - activitate practică (DOS) -GRUPA MARE

 Am creat aceste materiale pentru a fi  folosite cu  preșcolarii de grupă mare, în cadrul domeniului experiențial OM ȘI SOCIETATE (activitate practică) , pentru  consolidarea poveștii populare ucrainiene „Mănușa”. 

Materialele pot fi descărcate gratuit de pe pagina aceasta și pot fi folosite de oricine, în scop personal. Este interzisă postarea acestora pe alte site-uri publice, fără acordul autorului. 

Dacă doriți să vedeți etapele de realizare ale mănușii, vă invit să accesați linkul de mai jos, unde puteți vedea fotografii reprezentative:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0nXnK19QFfSEQXa4o8Ft1vwPPX8fJ3iPxSmTvJtL86DS6AgHpRgg9FZk31VvZfvL7l&id=100003577181853









La fermă - imagini pentru activități despre animale domestice

 Materiale didactice pentru activități despre animale domestice