marți, 9 mai 2017

Spune-mi, suflete drag, AZI cui ai spus TE IUBESC?

Imagini pentru om mergând pe drum
(imagine preluată de la: http://partytimeforyou.blogspot.com/2015/03/)




Dacă urmărești cu grijă și cu teamă fiecare pas pe care-l faci pe cărarea vieții, iar ochii privesc doar în jos, spre pământ, ca nu cumva să te împiedici, vei ajunge să treci pe lângă toate frumusețile care se relevă în fața ta. Astfel, când vei privi în urmă, vei vedea pe lângă câte minuni ai trecut fără să le dai atenție...
         Pe de altă parte, dacă în timp ce mergi pe calea ta,  privești doar văzduhul, ori cele dimprejurul tău, uitând să-ți mai arunci privirea spre pământ, atunci sunt șanse mari să te împiedici, să te lovești, să te doară...
        Ființă iubită, îți doresc să mergi pe drumul vieții cu nădejde, cu iubire și cu pace în inimă! 
Atunci când ți se face teamă de necunoscut, să ții minte că nimic nu e bătut în cuie! Există etape și etape în drumul tău, iar Calea ți se deschide pas cu pas.
Amintește-ți că ești un suflet care trăiește pe pământ ca un OM printre alți OAMENI. Astfel, cercetează cu atenție drumul, înainte de a-l parcurge, roagă-te ca Dumnezeu să-ți lumineze mintea și mergi frumos, liniștit, zâmbitor, cu inima plină de iubire!  
Privește drumul ca să poți merge lin, dar privește și frumusețile din jurul tău!  Mulțumește-I și dăruiește-i slavă Tatălui pentru că le-a adus în calea ta ca să te bucuri, să te veselești cu adevărat  încă de aici de pe pământ.
Spune-mi, suflete minunat și omule frumos, azi ai privit CERUL?
Ce minuni au apărut în calea ta? Ai zâmbit? Le-ai îmbrățișat cu drag, cu iubire, cu recunoștință?

                     Azi cui ai spus TE IUBESC?


(Yanni: If I Could Tell You - Remastered - "3 Words" - https://www.youtube.com/watch?v=ht9xo7SBKVg)

La fermă - imagini pentru activități despre animale domestice

 Materiale didactice pentru activități despre animale domestice