joi, 14 ianuarie 2016

Pentru tine, CĂLĂTORULE prin VIAȚĂ

( imagine preluată de la: http://ro.up-wallpaper.com/calator-desert-ochelari-de-soare-de-sus/ )




                                              Iubite călător prin VIAȚĂ, 


      Tu, cel care ai rătăcit atâta timp prin lume, căutând parcă mereu ceva, deși nu știai ce anume; tu, cel care ai așteptat de multe ori  ca fericirea să bată și la ușile inimii tale mereu deschise și dornice să iubească; tu, cel care ai căzut de atâtea ori în genunchi și ai privit cu lacrimi în ochi spre cerul întunecat, căutându-l pe Dumnezeu, ridică-te și mergi mai departe cu încredere, bucurându-te de călătoria ta și de drumul pe care îl parcurgi.

Renunță să mai rătăcești printre oameni căutând fericirea, liniștea, iubirea în exteriorul ființei tale.Nu trebuie să aștepți anumite lucruri, nu trebuie să mai cauți nimic. Ele sunt acolo, dintotdeauna au fost...Tot ce ai de făcut este să deschizi ochii și inima iar ceața va dispărea într-o clipă. 
Trăiește fiecare secundă ca pe un dar sacru de la Dumnezeu și indiferent dacă mintea ta judecă uneori că treci prin momente grele, amintește-ți că judecata minții tale nu e aceeași cu

cea a Domnului. Binecuvântează tot ce e în viața ta și nu te concentra pe ceea ce nu este. Dumnezeu știe mai bine ce anume ai nevoie ca să îndeplinești scopul pentru care te-ai născut.

Amintește-ți că niciodată nu ești singur, iar atunci când ești trist și neajutorat, îngerii suferă mai mult decât tine pentru că nu le dai voie să te ajute. Chemă-i și vor veni negreșit.

       Când nu mai poți merge, lasă-l pe Hristos să te ridice de jos. Primește-l în inimă și El te va conduce spre Calea adevărului, a fericirii și iubirii.

Deschide-ți ochii și vezi! E atâta iubire în jur...

Învață să taci și să asculți! E atâta cântec în suflet...

   Mergi... orice s-ar întâmpla, continuă să mergi și nu uita: Privește spre cer, dar caută-L pe Dumnezeu în adâncul sufletului, în inima ta minunată, suflete iubit.

                     Drum bun, călătorule drag!




( Iurie SADOVNIC - "Calatorul" - https://www.youtube.com/watch?v=u6G94uK-Z1o )

La fermă - imagini pentru activități despre animale domestice

 Materiale didactice pentru activități despre animale domestice