miercuri, 2 august 2017

O priză, un ștecăr, un bărbat, o femeie și DRAGOSTEA – eterna dragoste...

   Imagine similară
(imagine preluată de la: https://www.infoniac.ru/news/Astrologicheskii-prognoz-lyubvi-i-otnoshenii-po-znakam-Zodiaka-na-aprel-2017.html)


     Un îndrumător priceput în ale vieții de cuplu (și nu numai) spunea despre partenerii de cuplu următoarele:
Femeia este asemeni unei prize. Bărbatul este asemeni unui ștecăr. Se încarcă de la prizăEl are nevoie de energia ei.” Simplu, scurt și la obiect.
      Aceste cuvinte m-au luminat mult la acea vreme, reușind să pricep anumite  motive subtile care stau la baza unor probleme grave de cuplu.
           Așa cum priza alimentează ștecărul cu energie, la rândul său, femeia, alimentează cu energia iubirii, a devotamentului, pe bărbatul din viața sa și îl susține din punct de vedere energetic. Femeia deține resurse neprețuite, deși, de multe ori, nu știe să-și folosească puterile și feminitatea la nivelul maxim.   Prin gândurile pe care le are, femeia poate sprijini sau poate împiedica bărbatul în evoluția sa.
        Desigur că mai există și altă variantă: Sunt femei care au mult mai dezvoltată partea lor masculină (yang-ul), castrându-și, de multe ori, chiar și inconștient, partenerul. Rolul unui bărbat este să descopere, să cunoască, să dețină anumite informații, el find caracterizat de verbe precum: A ȘTI, A CUNOAȘTE, A DEȚINE, A FI.  Pentru că în natură există legea compensației, atunci când femeile au o „dublă” masculinitate, partenerii lor sunt mult mai feminini. Asta pentru ca balanța să se echilibreze. Astfel, femeile masculine se încarcă energetic de la bărbații mai efeminați, rolurile PRIZĂ-ȘTECĂR inversându-se.
Indiferent de cine interpretează rolul de priză, există ACEL moment când PRIZA se strică, iar atunci, oare ștecărul ce face???? Cum se alimentează???
Multe ștecăre aleg varianta scurtă: alte prize (chiar dacă multe dintre acestea sunt chinezării și pot provoca scurtcircuite grave...).
Puțini, foarte puțini aleg să repare priza.
Așa este și cu relațiile. Atunci când se strică ceva, e mai ușor să cauți în altă parte, extraconjugal, alt partener care să îți „completeze” lipsurile pentru că partenerul tău actual e blocat și nu mai poate face asta. Și astfel, sari din priză în priză, din floare în floare, căutând să-ți alimentezi golul imens, dar ceea ce se întâmplă, de fapt, este o scurgere de energie care aduce prejudicii tuturor celor implicați.
        Din nefericire, mulți nu știu faptul că atunci când două persoane fac dragoste, nu se unesc doar corpurile fizice, ci și celelalte corpuri subtile: corpul mental, emoțional (astral), spiritual... Ei bine, dacă cei doi se plac fizic, dar la nivel mental, ori emoțional există diferențe majore de credințe, de idei sau unul din parteneri are anumite dezechilibre, acest lucru va fi simțit de către celălalt, acesta preluând diverse lucruri pentru că nu se face doar schimb de fluide, ci există un transfer și între corpurile subtile. Dacă acele corpuri subtile nu rezonează, se produc dezechilibre grave foarte greu de gestionat.
            Poate că sunt de modă veche, dar eu chiar cred în puterea unui legământ pe care două suflete aleg să îl facă în mod voit și conștient atunci când se hotărăsc să meargă împreună pe drumul vieții.  Mai mult decât atât, cred că încă mai există șanse pentru îmbunătățirea relațiilor. Și totul începe cu femeia. Chiar dacă bărbatul este cel care acționează, cel care vine spre ea, femeia e datoare să se echilibreze emoțional și mental, să-și ridice gândurile pe vibrația înaltă a iubirii, compasiunii, recunoștinței, bucuriei, răbdării.  E muncă grea dar nu imposibilă.  Căci totul pornește de la gânduri: ai gânduri amestecate, provoci confuzie și haos. Ai gânduri frumoase, faci lucruri minunate.
        Sădește-ți în inimă semințele dragostei din care vor rodi cele mai alese daruri. Alimentează-ți bărbatul cu energia iubirii și lumea întreagă va avea de câștigat căci ea va primi zâmbetul, entuziasmul, credința și voința unui OM care știe să iubească și care știe să se lase iubit cu adevărat.


              Am postat mai jos un video care mi-a plăcut foarte mult în care este redat un cântec, interpretat de către un tânăr creștin foarte talentat.
 Vi-l împărtășesc cu mult drag  și cu speranța că va aduce bucurie și în inimile voastre!  
                                Vă invit să îl ascultați! 

                           (Dragostea - https://www.youtube.com/watch?v=7RaaHDZr1jc)

La fermă - imagini pentru activități despre animale domestice

 Materiale didactice pentru activități despre animale domestice