luni, 21 noiembrie 2016

SĂ NU MĂ PRIMEȘTI ÎN INIMA TA!


Imagine similară 
( imagine preluată de la:http://visdeiubire.blogspot.ro/2011/04/te-iubesc-pana-in-profunzimea-amploarea.html)


            Să nu mă primești în inima ta, căci nu voi sta acolo multă vreme.
Mie-mi place zborul și cerul. Mi se face dor de zâmbetul soarelui, de tainicele povești ale lunii, de îmbrățișările magice ale stelelor, de mângâierile copacilor, de șoaptele vântului, de gustul minunat al ploii, de joaca fulgilor de nea...
      Să nu mă primești în inima ta, căci voi sta acolo doar  atâta timp cât poate dura un vis al iubirii într-o noapte de vară. Voi pleca repede, mult mai repede decât vei crede tu vreodată. Voi veni în viața ta ca o furtună și  tot la fel de fulgerător voi dispărea. Vei rămâne doar cu amintirea mea. Uneori chiar te vei întreba dacă m-ai întâlnit cu adevărat sau am fost doar o plăsmuire a minții.
      Să nu mă primești în inima ta! Tu să mă iubești cu inima plină din care să se reverse iubirea! Să nu mă lași să intru acolo! Când voi pleca, golul te va durea și mă va striga tare, atât de tare, încât îmi va îngreuna zborul. Aripile îmi vor fi țintuite la pământ. Voi plânge și eu odată cu tine, voi suferi în adâncul inimii, chiar dacă nu-ți voi spune, îmi voi aminti de sufletul tău, dar voi pleca...Să știi că voi pleca pentru că drumul meu e spre Cer. Off, dacă ai ști: Uneori mi-e atât de dor de casă!
Te rog să nu mă primești în inima ta! Să nu lași loc liber nici pentru mine și nici pentru altcineva. Tu să ai inima plină de Hristos! Lasă Iubirea, Compasiunea, Adevărul, Răbdarea să  locuiască în ea, iar Dumnezeu îmi va călăuzi pașii în drumul spre tine. Mă voi opri din zborul meu, îmi voi adăpa setea la izvorul sufletului tău, te voi privi în ochi, te voi iubi atât de mult încât n-o să-ți vină a crede și voi rămâne alături de tine, vom privi, pentru o vreme, cerul, apoi vom zbura împreună... Ne vom întoarce acasă fericiți, senini și luminoși.
               Până atunci, însă, eu te rog doar atât: Să nu mă primești în inima ta!



(風のように   〜 Like a Wind 〜 S.E.N.S - https://www.youtube.com/watch?v=vD1dBv6LS_4&list=PLjeA2M9r_Z0GsEOphwX8OKLkGFbfKeXmx&index=2)

La fermă - imagini pentru activități despre animale domestice

 Materiale didactice pentru activități despre animale domestice