miercuri, 28 ianuarie 2015

O inimă deschisă

         

           
 ( imagine preluată de pe site-ul http://felicitari.alege.net/felicitari-dragoste-ro-379-Inima-Rosie.html)

          Uităm cine suntem cu adevărat. Uităm că suntem fii ai aceluiași Tată înțelegător și mame iubitoare. Ne cufundăm în păcate și atunci ne depărtăm de părinții noștri. Credem că ne judecă și ne pedepsesc pentru faptele noastre, așa cum noi judecăm pe alții și pe noi înșine. 
Încet, încet, ne închidem inimile refuzând iubirea și darurile pe care ni le oferă Divinitatea. 
Ceea ce credem că sunt greșeli, de fapt sunt daruri ale părinților noștri, lecții pe care fiecare dintre noi le pricepe în felul său dar le înțelege întotdeauna la momentul potrivit.
               Suflete minunat, nu mai judeca! Deschide-ți inima și iubește! Primește lumina și dragostea  divină. Nu uita că ești iubit chiar și atunci când mintea îți repetă că ești singur, neînțeles, neajutorat, că viața e prea grea, că timpul nu e de partea ta. Învață să-ți asculți inima. Ea îți va aminti că ești o scânteie divină, ești copilul drag al Universului.
              În calea ta vei întâlni persoane care te vor sfătui să nu-ți deschizi inima în fața tuturor, dar să nu-i asculți. Unii o vor spune din cauza fricii care îi conduce, alții pentru a te proteja de posibile suferințe. Și unii și ceilalți uită că fiecare are libertatea de a experimenta și de a învăța lecții potrivit puterilor sale. 
                Amintește-ți întotdeauna că o inimă deschisă este magnifică, este măreția iubirii vindecătoare pe care  Dumnezeu a dăruit-o sufletului tău, așa că primește, mulțumește și dă mai departe iubirea....

La fermă - imagini pentru activități despre animale domestice

 Materiale didactice pentru activități despre animale domestice