luni, 4 septembrie 2017

Nu există iubiri mici! Există doar Iubire și atât.

 Imagini pentru iubire
                 (imagine preluată de la: http://www.astrocafe.ro/articole/falsul-sentiment-de-iubire)


   Cândva, cineva drag m-a întrebat, iritat de faptul că nu putea pricepe iubirea așa cum i-o prezentam prin prisma trăirilor mele de atunci:
Vrei să spui că după ce ai întâlnit pe cineva doar de câteva ori, poți afirma că e marea iubire a vieții tale???”
Atunci m-am întristat...Nu am mai spus nimic. Oricum, indiferent ce i-aș fi spus, nu ar fi reușit să descuie o inimă ferecată de false convingeri, adânc înrădăcinate în veninul necredinței.
            Altă dată, cineva mi-a spus: „Dacă nu o vei face tu, se va găsi altcineva care să o facă. Nimeni nu este de neînlocuit.” Deși m-a durut destul de mult la acea vreme, auzind acele vorbe, totuși persoana respectivă  avea perfectă dreptate!
Oamenii te înlocuiesc ușor pentru că firea omenească este schimbătoare și nestatornică. Doar pentru Dumnezeu fiecare suflet contează, El așteptându-l cu răbdare, să se întoarcă acasă. Marea Sa dragoste nu e limitată de timp, ori de spațiu și nici nu îngrădește libertatea ființei iubite.
În inimă, nu e nimeni de neînlocuit. Atunci când te ancorezi în spațiul sacru al Inimii, îmbrăcat în hainele de aur ale iubirii, fiecare suflet pe care-l întâlnești este special și orice întâlnire cu celălalt îți aduce daruri neprețuite. 
            Cât despre marea iubire... Dacă aș fi simțit că ar fi fost ascultate cuvintele mele, aș fi spus așa: 
- NU EXISTĂ IUBIRI MICI! EXISTĂ DOAR IUBIRE  și atât, nimic mai mult...
Restul, sunt povești inventate de minte, de mintea omenească, cea care ne minte atât de frumos, de cele mai multe ori, inducându-ne în grave erori.
       Spune-mi, de ce crezi că mi-aș dori vreodată să mă minți dacă inima mea îți privește ochii și îți vede sufletul însetat de nemurire???



                    

                   (Yanni- A love for life - https://www.youtube.com/watch?v=v9u4stTCMb8)

La fermă - imagini pentru activități despre animale domestice

 Materiale didactice pentru activități despre animale domestice