vineri, 19 februarie 2016

Oare ce ar face Iisus?

     
( sursă imagine: INTERNET)

   

         Cu siguranță, mulți dintre noi și-au pus cel puțin una din întrebările: „Oare dacă ar veni Iisus în viața mea, aș fi pregătit să-L primesc?  L-aș putea vedea sau nu L-aș recunoaște???Oare ce ar face El printre noi?

Întrebări întrebătoare...

         Azi Dumnezeu mi-a trimis un dar: mi-a amintit din nou că ne iubește atât de mult!!!
Astfel, am văzut un film care se numește „Ce ar face Iisus?”, al cărui scenariu redă pe de o parte diverse „evenimente” care se petrec în timpul campaniilor electorale, lucruri cât se poate de reale care se întâmplă în lumea noastră, într-o societate condusă prin intimidare, frică,  minciună, teroare, și, pe de altă parte, redă o frumoasă poveste despre Lumina pe care Dumnezeu o poate aduce în sufletele noastre însetate de Adevăr, de Iubire, de Pace. O poveste care ne amintește că nu există suflete ale întunericului, ci suflete în care lumina încă nu s-a aprins. Nu a venit timpul...însă atunci când vremea va veni, o licărire e de ajuns să lumineze calea tuturor. Așa cum o lumânare poate lumina o cameră întunecată, așa și fărâma de divinitate pe care fiecare dintre noi o are de la Creatorul nostru ne va lumina pașii, chiar și în nopțile fără stele pe cer.
            Nu doresc să fac risipă de cuvinte și, cu toate astea, aș mai adăuga că societatea   ne oferă  ( sau ar trebui să ofere) dascăli care ne pregătesc pentru viața cetățenească, pentru a răspunde cerințelor actuale, învățând să devenim oameni printre oameni, iar Sfânta Evanghelie ne amintește că avem un singur ÎNVĂȚĂTOR care ne poate învăța cum să fim fii ai Omului și cum să mergem pe valurile vieții. Tot ce avem de făcut este să deschidem ochii și să privim dincolo de aparențe, în ochii  celor din jurul nostru, văzându-le sufletele, simțindu-le durerea, bucurându-ne pentru fericirea lor, plângând cu ei, iubind, trăind, fiind...



18.Şi apropiindu-Se Iisus, le-a vorbit lor, zicând: Datu-Mi-s-a toată puterea, în cer şi pe pământ.
19.Drept aceea, mergând, învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh,
20.Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.” ( Sfânta Evanghelie după Matei, cap. 28 )

VIZIONARE PLĂCUTĂ!
 :) 
 ( Ce-ar face Isus  Film Crestin -       https://www.youtube.com/watch?v=5-XSuUFRoeU )

La fermă - imagini pentru activități despre animale domestice

 Materiale didactice pentru activități despre animale domestice